Manfred Poggel – zelf nu symptoomvrij

De Duitse Manfred Poggel is zelf ervaringsdeskundige. Ik las zijn boek ‘Morbus Parkinson, Meine Heilung ohne Chemie’, wat ik een echte aanrader vind. Hij beschrijft zelf zijn weg tot genezing als volgt:

“Parkinson is te genezen! Dat klinkt ongelooflijk. Als voormalig Parkinsonpatiënt weet ik waar ik het over heb. Na een druk leven kreeg ik ineens deze angst-verwekkende diagnose “PARKINSON’S MORBUS”. Ik heb de mogelijke 10 oorzaken en mijn ervaringen en bevindingen met meer dan 30 verschillende zelfexperimenten tot in detail voor je opgeschreven. Ze documenteren de mogelijkheden van natuurlijke genezing. Tot nu toe is het onderzoek uniek voor zowel patiënten als therapeuten. Daarbij betrek ik de getroffenen door de oorzaken van hun ziekte op te sporen in werkbladen, parallellen met hun eigen ziekte te ontdekken en deze te herkennen in hun “gezondheidsmozaïek”. Het gaat nu beter met me dan ooit in mijn leven. Ik liet alle eerdere ziektes achter me. Mijn belangrijkste zorg is om manieren te tonen voor vroege opsporing van de ziekte van Parkinson, om de mogelijkheden van natuurlijke profylaxe en genezing te documenteren en deze uiteindelijk toegankelijk te maken voor patiënten en het publiek”.

Het uitgangspunt van heer Poggel is het volgende: De oorzaak van Parkinson is geen hersenziekte. De oorzaken van Parkinson zijn vergiftiging, schimmelinfecties, acidose, etc., etc., die eerst ontstaan ​​in de darm en andere organen zoals lever, nieren, bloed, huid, etc. Deze oorzaken kunnen, zij het op lange termijn, uit het lichaam worden verwijderd. De ziekten in de hersenen worden veroorzaakt of getransporteerd door de overdracht van vergiften, zuren, enz. via de nervus vagus. Zolang alleen de symptomen in de hersenen worden behandeld, is er geen herstel van Parkinson mogelijk.

Zie het interview in de link hieronder in de in 2022 opgenomen youtube:

https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#inbox/FMfcgzGpGwkKBjZVbLtvqWDtBmMsHljt?projector=1

Uit dankbaarheid voor zijn herstel heeft hij samen met zijn vrouw de onafhankelijke zelfhulporganisatie ‘Elementares Wissen’ opgericht (www.elementares-wissen.de/). Via onderstaande link kom je via zijn website op 3 zeer interessante video’s van presentaties door heer Poggel. De eerste is met name aanbevolen door hem. Ik had contact met hem in de zomer van 2021 over de vraag of ik zijn video’s mocht plaatsen op mijn website.