Drinken

Elke uur drink ik een glas met iets van bijvoorbeeld water, vruchtensap, kurkuma-thee, spa-rood met een biologische siroop, caffeïnevrije koffie of als ik het een paar uur vergeten ben en mijn symptomen verergeren, een paar glazen achter elkaar. Mensen met Parkinson schijnen minder snel/haast niet een dorstprikkel te voelen, dus opletten dat je voldoende drinkt is een must!

Ik begin elke dag met een beker échte koffie, samen met mijn geliefde man. Ik laat het die dag bij die ene beker.

LET OP DAT JE VOLDOENDE DRINKT!!! Mocht er zich opeens een nieuw verschijnsel voordoen, dan helpt het bij mij vaak als ik even een groot glas water drink.

Heel soms dronk ik nog een glaasje wijn, maar vaak bewoog ik me de dagen erna als een marsmannetje. Sommigen van mij ‘goeroes’ drinken trouwens geen druppel! Alcohol is neurotoxisch. Als jij dan toch een glaasje wil drinken, kies dan biologische wijn. Dat doet Prof Bas Bloem zelf ook. Druivenplantages doen denken aan bio-industrie, een monocultuur, waarin ziektes hun gang kunnen gaan en daarna weer met gifstoffen bestreden moeten worden. En dat gif drink jij als wijnliefhebber op!

Intensieve druifhouderij